Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес во Охрид ќе присуствува на официјалното отпочнување од реализацијата на инфраструктурни проекти во вредност од околу два милиони евра.

Настанот ќе се одржи кај бензиската пумпа Макпетрол (на почетокот на улицата)

Почеток на настанот 12:30

Comments are closed.