Стратешки план

Стратешки план на Министерство за финансии 2022-2024

Стратешки план на Министерство за финансии 2021-2023

Стратешки план на Министерство за финансии 2020-2022

Стратешки план на Министерство за финансии 2019-2021

Стратешки план на Министерство за финансии 2018-2020

Стратешки план на Министерство за финансии 2017-2019

Стратешки план на Министерство за финансии 2016-2018

Стратешки план на Министерство за финансии 2015-2017

... претходни години

Годишен план

Годишен План за работа на Министерство за Финансии за 2022 година

Годишен План за работа на Министерство за Финансии за 2021 година

Годишен План за работа на Министерство за Финансии за 2020 година

Годишен План за работа на Министерство за Финансии за 2019 година 

 

Извештаи

Извештај за спроведување на Годишниот план за работа за 2021 година

Извештај за спровeдување на Годишниот план за работа за 2020 година

Извештај за спроведување на Годишниот план за работа за 2019 година

 

 

 

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.

Close Search Window