Денеска во Министерство за финансии ќе се одржи третиот ПФМ дијалог на кој ќе присуствуваат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на ЕУ во Македонија Самуел Жбогар, министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевески, претставници од институциите, од невладиниот сектор и експертската јавност.

Comments are closed.