Со дваесет фискални сметки можеш да станеш добитник на стан, дуќан, автомобили, аудио/видео опрема, бела техника и кујнски апарати, мобилни телефони и фотоапарати, компјутери, велосипеди и бројни други вредни награди …

Со дваесет фискални сметки можеш да станеш добитник на стан, дуќан, автомобили, аудио/видео опрема, бела техника и кујнски апарати, мобилни телефони и фотоапарати, компјутери, велосипеди и бројни други вредни награди …

Почни да собираш сметки со датум од 15.11.2013 натаму. Првото извлекување, на кое ќе се доделува дуќан, автомобил и многу други вредни награди е на 30.12.2013 година.
 

Испраќај колку сакаш коверти со по дваесет фискални сметки, сите учествуваат за награда !
За дополнителни информации, постави прашање на nagradnaigra@finance.gov.mk

 

Comments are closed.