1

Албум: 05.05.2010

ММФ: Македонската економија заздравува

 

 

 

1

Албум: 05.05.2010

ММФ: Македонската економија заздравува

 

 

 

 

1

Албум: 30.04.2010

11 – та Годишна конференција на Македонска берза

 

 

 

 

1

Албум: 24.04.2010

Доделување на наградите Doing business за топ реформатор,Вашингтон 24.04.2010

 

 

 

 

1

Албум: 13.04.2010

Македонија – лидер на Балканот во однос на катастарските реформи

 

 

 

 

1

Албум: 09 – 10.04.2010

Вицепремиерот Ставрески во Турција на годишниот состанок на министрите за финансии на ЈИЕ

 

 

 

 

1

Албум: 30.03.2010

„Ден на дрвото“

 

 

 

 

1

Албум: 15.03.2010

Годишна конференција на европските царински управи во Охрид

 

 

 

 

1

Албум: 23.02.2010

Конференција "Филантропија за подобра иднина"

 

 

 

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.