1

Албум: 10.02.2010

Промовиран новиот интегриран систем за јавни набавки

 

 

1

Албум: 10.02.2010

Промовиран новиот интегриран систем за јавни набавки

 

 

 

 

1

Албум: 08.02.2010

Реконструирана пешачката патека, ставени темели на нов пазар во Крушево

 

 

 

 

1

Албум: 09.12.2009

Отворен седмиот меѓународен саем за финансии

 

 

 

 

1

Албум: 07.12.2009

Акција „Отворена првата СОС продавница во Скопје“

 

 

 

 

1

Албум: 13.11.2009

Акција „Ден на дрво – Засади ја својата иднина“

 

 

 

 

1

Албум: 01.07.2009

Средба на ЗПВРМ Ставрески со Кинеска делегација предводена од заменик министерот за економија, Јианг Зенгвеи

 

 

 

 

1

Албум: 26.06.2009

Формирана Комора на консултанти и обучувачи на Македонија

 

 

 

 

 

1

Албум: 22.06.2009

Промоција на Словенечко-македонскиот деловен клуб

 

 

 

 

 

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.