1

Албум: 11.06.2009

 

1

Албум: 11.06.2009

Втора седница на Управниот комитет на Проектот „Поддршка во подготовката на Националната стратегија за одржлив развој на РМ“

 

 

 

1

Албум: 01.06.2009

Трета седница на Советот за рамномерен регионален развој

 

 

 

 

 

 

1

Албум: 30.05.2009

Дводневен Македонско – украински бизнис форум во Охрид

 

 

 

 

 

1

Албум: 13.05.2009

Вицепремиерот Ставрески на средба со гувернерот на Народна банка, банкарите и бизнис заедницата

 

 

 

 

1

Албум: 06.05.2009

Вицепремиерот Ставрески на средба со Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија

 

 

 

 

1

Албум: 26.04.2009

Вицепремиерот Ставрески и министерот за финансии Славески на Пролетните средби на ММФ и Светска банка

 

 

 

 

1

Албум: 14.04.2009

Царинска плакета за вицепремиерот Ставрески за успешно остварена соработка и дадена поддршка во активности на заедничко делување

 

 

 

1

Албум: 19.03.2009

Вицепремиерот Ставрески на отварање на првата детска градинка во општина Илинден

 

 

 

 

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.