1

Албум: 08.03.2009

Почна изградбата на регионалниот пат Р-112 Коњско – Кожуф

 

 

1

Албум: 08.03.2009

Почна изградбата на регионалниот пат Р-112 Коњско – Кожуф

 

 

 

 

 

1

Албум: 21.02.2009

Бизнис форум на македонски и украински компании на вториот ден од посетата на вицепремиерот Ставрески на Украина

 

 

 

 

1

Албум: 19.02.2009

Владина делегација предводена од вицепремиерот Зоран Ставрески во посета на Украина

 

 

 

 

1

Албум: 30.01.2009

Нов проект на Македонија со Светска банка за условени парични социјални трансфери

 

 

 

 

 

1

Албум: 03.01.2009

Свечено отворање на новата деловна зграда на НЛБ Групацијата во Македонија

 

 

 

 

 

1

Албум: 08.01.2009

Со ресорните министри и претставници на бизнис заедницата за унапредување и поедноставување на процедурите за протокот на стоки на граничните премини

 

 

 

1

Албум: 26.12.2008

Владини претставници на средба со Групацијата за пазари и Здружението на пазарџии при Стопанската комора на Македонија

 

 

 

1

Албум: 26.12.2008

Премиерот Никола Груевски заедно со владиниот економски тим на деловен ручек со стопанствениците членки на Сојузот на стопански комори

 

 

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.