1

Албум: 03.11.2008

Економски форум на тема Забрзано кон Европската унија, Охрид

 

 

1

Албум: 03.11.2008

Економски форум на тема Забрзано кон Европската унија, Охрид

 

 

 

 

 

 

1

Албум: 13.10.2008

Годишно собрание на Светска банка и Меѓународниот монетарен фонд

 

 

 

 

 

 

1

Албум: 14.04.2010

Царината одбележува 18 години од постоењето

 

 

 

 

1

Албум: 02.10.2008

Конференција за унапредување на извозот на Република Македонија

 

 

 

 

 

1

Албум: 01.10.2008

Почеток на студиската 2008/09 година на Универзитетот „ Гоце Делчев“ во Штип

 

 

 

 

 

1

Албум: 26.09.2008

Прием во амбасадата на Швајцарија во Македонија по повод претседателствувањето на ЗПВРМ Зоран Ставрески со годишните собранија на ММФ и Светска банка

 

 

 

 

 

1

Албум: 23.09.2008

Второ "Road Show" во Италија

 

 

 

 

 

 

 

1

Албум: 18.09.2008

Свечено пуштање на новата лабораторија на Царинската управа

 

 

 

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.