1

Албум: 24.09.2010

Продолжуваат реформите во македонскиот катастар со финансиска поддршка од Светска банка

 

1

Албум: 24.09.2010

Продолжуваат реформите во македонскиот катастар со финансиска поддршка од Светска банка

 

 

 

 

1

Албум: 11.07.2010

Поставување камен – темелник, граничен премин Блаце

 

 

 

 

1

Албум: 08.07.2010

„Реконструкција на железничката пруга од Коридор 10 со средства од ЕБОР“

 

 

 

 

1

Албум: 19.06.2010

Македонија и Русија го потпишаа договорот за клириншкиот долг, Санкт Петербург

 

 

 

 

1

Албум: 18.06.2010

Средба со Медведев, Санкт Петербург

 

 

 

 

1

Албум: 17.06.2010

Средби со првите луѓе на „Гаспром“ и „Лукоил“, Санкт Петербург

 

 

 

 

1

Албум: 27.05.2010

„Македонија ги доби парите од Банката за развој при Советот на Европа за реконструкција на јавните здравствени установи“

 

 

 

 

1

Албум: 26.05.2010

Конференција „Free Market Road Show“

 

 

 

 

1

Албум: 07.05.2010

Кредит од 30 милиони евра за модернизација на РЕК Битола

 

 

 

     

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9

Comments are closed.