ЈАВЕН НАСТАН – КОНСУЛТАЦИИ ЗА НАЦРТ ПРОГРАМАТА ЗА ЕКОНОМСКИ РЕФОРМИ 2019 – 2021 ГОДИНА

На 30 ноември 2018 година со почеток во 10 часот, во просториите на Министерството за финансии ќе се одржат консултации со јавноста за нацрт Програмата за економски реформи 2019 – 2021 година. Повеќе за настанот и Програмата на https://www.finance.gov.mk/mk/node/7643

Заради ограниченост на просторот, ве молиме да се пријавите за учество на состанокот најдоцна до 28 ноември 2018 година на следните е-маил адреси:

Andrija.Aleksoski@finance.gov.mk национален координатор на Програмата на економски реформи и

 Vesna.Cvetanova@finance.gov.mk

Comments are closed.