На 5 Декември 2017 година, со почеток во 12 часот, во просториите на Министерството за финансии ќе се одржат консултации со јавноста за нацрт Програмата за економски реформи 2018 – 2020 година. Повеќе за настанот на https://www.finance.gov.mk/mk/node/6843

Comments are closed.