Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Министерството за финансии       

Thirrje publike për aplikim të kandidatëve për vullnetarizëm në Ministrinë e Financave     

„Почитувани, ве известуваме дека рокот за аплицирање на објавениот Јавен повик за волонтери го продолжуваме до ден 11.11.2022 година (петок).“ 

Одлука за избор на волонтери врз основа на јавен повик     

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.