Одлука по оглас број 01/2024 за вработување на неговател и воспитувач во Министерството за финансии (на Македонски и на Албански јазик)

Одлуката е објавена на ден 12.02.2024 година

Одлуки за избор по оглас број 2/2024

Одлуките се објавени на ден 12.02.2024 година

 

 

 

 

    

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Comments are closed.