Вести|

5 ноември 2020 година, Скопје – Извлечени се 15-те добитници на месечните награди од по 20.000 илјади денари преку наградната игра МојДДВ #МојаНаграда, на јавното извлекување коешто се одржа вчеравечер на Канал 5.

Станува збор за Весна Стаменковска Митковска, Габријела Николиќ, Татјана Руневска Ѓоргиевска, Александра Смилевска, Игор Цветсковски, Марко Наумовски и Ивана Митковска Теовска од Скопје,  Ивана Митрески од Неготино, Станко Јовановски од Македонска Каменица, Татјана Гнип-Катароска од Прилеп, Ѓоре Гиновски од Охрид, Нели Нелковска од Ресен, Неџмије Алиу од Тетово, Сања Станишковска од Куманово и Елена Катранова од Велес.

Имињата на добитниците се објавени и на веб-страницата на Државна лотарија на следниот линк: https://www.loto.mk/MojaNagradaRezultati

Comments are closed.