Вести|

23 декември 2020, Скопје Зоран Фурнаџиски од Берово е добитникот на главната награда од еден милион денари во наградната игра МојДДВ, #МојаНаграда. Јавното извлекување на наградите се одржа во саботата вечерта на Канал 5 телевизија.

Во ова коло, коешто воедно е и последно од наградната игра, извлечени се и последните 15 добитници на месечните награди од по 20 илјади денари: Стојан Божиновски, Ристо Траевски, Муамер Дрпљанин и Гезим Мегаши од Скопје,  Наум Апостолоски и Вера Јанева од Охрид, Николче Стојановски, Драганчо Гулевски и Соња Гроздановска од Битола, Наталија Митреска од Гостивар, Слободан Јошев од Неготино, Јованка Ѓорѓиеска од Кичево, Зурије Сулејмани и Предраг Ѓорковски од Тетово и Данијела Реља од Куманово

Имињата на добитниците се објавени и на веб-страницата на Државна лотарија, на следниот линк: https://www.loto.mk/MojaNagradaRezultati

Оваа вест е достапна и на: Albanian

Comments are closed.