Вести|

ДОГОВОР ЗА ЈАВНА НАБАВКА НА УСЛУГИ ОД АГЕНЦИЈА ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА НАСТАНИ

https://e-nabavki.gov.mk/InstitutionGridData.aspx#/ciAnnouncementPlansGrid/4708629b-c309-4f2b-bf8e-456a6fffb9cf

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *