Министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерот на Народната банка Анита Ангеловска-Бежоска ќе учествуваат на Форумот на Централна и Источна Европа, кој по дваесет и четврти пат го организира „Еуромани“ во Виена, Австрија.

Comments are closed.