Бесими и Арифи: Со Проектот за подобрување на општинските услуги Тетово за првпат доби модерен јавен превоз

Вести|

17 јануари 2021, Тетово – Преку Проектот за подобрување на... Read More → Бесими и Арифи: Со Проектот за подобрување на општинските услуги Тетово за првпат доби модерен јавен превоз

Средба на министерот Бесими со италијанскиот амбасадор Силвестри: Економската состојба стабилна и покрај ковид-кризата

Вести|

15 јануари 2021, Скопје – Странските директни инвестиции од... Read More → Средба на министерот Бесими со италијанскиот амбасадор Силвестри: Економската состојба стабилна и покрај ковид-кризата

Бесими со порака до инвеститорите на форумот на „Еуромани“: Економски раст годинава, догодина забрзување на растот

Вести|

13 јануари 2021, Скопје – Годинава нашата економија ќе се... Read More → Бесими со порака до инвеститорите на форумот на „Еуромани“: Економски раст годинава, догодина забрзување на растот

БЕСИМИ: Реализација на приходите со 99% и во време на криза

Вести|

Приходите во 2020 година се реализираа во рамки на... Read More → БЕСИМИ: Реализација на приходите со 99% и во време на криза

Програма на економски реформи 2021-2023

Вести|

Консултации за нацрт Програмата за економски реформи 2021 –... Read More → Програма на економски реформи 2021-2023

ММФ: Економскиот ќе забрза, сузбивањето на сивата економија ќе ја подобри бизнис-климата

Вести|

18 ноември 2019, Скопје – Eкономијата влезе во период на... Read More → ММФ: Економскиот ќе забрза, сузбивањето на сивата економија ќе ја подобри бизнис-климата

МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ,#МојаНаграда

Вести|

18 ноември 2019, Скопје – Министерството за финансии и... Read More → МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ,#МојаНаграда

Мој данок, моја заштеда

Вести|

Апликацијата МојДДВ е достапна за симнување преку следниот... Read More → Мој данок, моја заштеда

Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

Uncategorized @mk, Вести|

   ... Read More → Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

“Колку да се знае”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → “Колку да се знае”

Close Search Window