Besimi dhe Arifi: Me projektin për përmirësimin e shërbimeve komunale, Tetova për herë të parë me transport publik modern

Вести|

Përmes Projektit për Përmirësimin e Shërbimeve Komunale të implementuar nga Ministria e Financave së... Read More → Besimi dhe Arifi: Me projektin për përmirësimin e shërbimeve komunale, Tetova për herë të parë me transport publik modern

Takimi i Ministrit Besimi me Ambasadorin Italian Silvestri: Gjendja ekonomike stabile edhe përkrah krizës me kovid

Вести|

Investimet e huaja direkte nga Italia në vend arrijnë në 107 milion euro, por bashkëpunimi ka potencialin... Read More → Takimi i Ministrit Besimi me Ambasadorin Italian Silvestri: Gjendja ekonomike stabile edhe përkrah krizës me kovid

Besimi me një mesazh për investitorët në forumin Euromoney: Rritja ekonomike këtë vit, përshpejtimi i rritjes vitin e ardhshëm

Вести|

13 janar 2021, Shkup – Këtë vit ekonomia jonë do të rikthehet në rrugën e rritjes ekonomike,... Read More → Besimi me një mesazh për investitorët në forumin Euromoney: Rritja ekonomike këtë vit, përshpejtimi i rritjes vitin e ardhshëm

BESIMI: Realizimi i të hyrave me 99% edhe në kohë krize

Вести|

“Të ardhurat në vitin 2020 janë realizuar brenda parashikimeve, ndërsa përkundër krizës ekonomike... Read More → BESIMI: Realizimi i të hyrave me 99% edhe në kohë krize

Besimi në “Ditët e edukimit financiar”: Rritje ekonomike dyfish më e lartë me Strategjinë e rritjes më të zgjuar

Вести|

29 nëntor 2020, Shkup – Përmes zbatimit të konceptit të SMART-financave – në periudhë... Read More → Besimi në “Ditët e edukimit financiar”: Rritje ekonomike dyfish më e lartë me Strategjinë e rritjes më të zgjuar

Shënim për këtë vit, për vitin e ardhshëm dhe pritshmëritë për ekonominë tonë në periudhën e ardhshme 5 vjeçare

Вести|

27 dhjetor viti 2020 Shkup – Në vazhdim është Shënimi i ministrit të Financave Fatmir Besimi për... Read More → Shënim për këtë vit, për vitin e ardhshëm dhe pritshmëritë për ekonominë tonë në periudhën e ardhshme 5 vjeçare

Бесими: Антикризните мерки го ублажија падот на економијата кој ќе беше над 7%

Besimi: Masat antikrizë kanë zbutur rënien ekonomike që do të kishte qenë mbi 7%

Вести|

22 dhjetor 2020, Shkup – Masat antikrizë kanë amortizuar rënien e aktivitetit ekonomik, që erdhi si... Read More → Besimi: Masat antikrizë kanë zbutur rënien ekonomike që do të kishte qenë mbi 7%

Собранието го усвои Буџетот за 2021 - првиот среднорочен буџет

Parlamenti miratoi Buxhetin për vitin 2021 – buxheti i parë afatmesëm

Вести|

20 dhjetor 2020, Shkup – Parlamenti miratoi buxhetin për vitin 2021. Ky është buxheti i parë... Read More → Parlamenti miratoi Buxhetin për vitin 2021 – buxheti i parë afatmesëm

Strategjia fiskale: Dyfishimi i rritjes ekonomike dhe ulja e papunësisë në 12.4% në 5 vitet e ardhshme

Strategjia fiskale: Dyfishimi i rritjes ekonomike dhe ulja e papunësisë në 12.4% në 5 vitet e ardhshme

Вести|

13 dhjetor  2020, Shkup  –  Në periudhën afatmesme, norma mesatare e rritjes ekonomike... Read More → Strategjia fiskale: Dyfishimi i rritjes ekonomike dhe ulja e papunësisë në 12.4% në 5 vitet e ardhshme

Me strategjinë për Borxhin publik, përcaktohen kufijtë për lartësinë dhe strukturën e borxhit

Me strategjinë për Borxhin publik, përcaktohen kufijtë për lartësinë dhe strukturën e borxhit

Вести|

12 dhjetor 2020, Shkup – Me strategjinë e Menaxhimit të Borxhit Publik përcaktohen kufijtë për shumën... Read More → Me strategjinë për Borxhin publik, përcaktohen kufijtë për lartësinë dhe strukturën e borxhit

Close Search Window