Besimi: Vazhdojnë diskutimet përmes Platformës SEFF – Mënyra inovative për financimin e investimeve përmes Planit për rritje të përshpejtuar ekonomike

Вести|

20 tetor 2021, Shkup – Plani për rritje të përshpejtuar, i cili është një nga dokumentet... Read More → Besimi: Vazhdojnë diskutimet përmes Platformës SEFF – Mënyra inovative për financimin e investimeve përmes Planit për rritje të përshpejtuar ekonomike

Besimi në takimet e vjeshtës të FMN-BB: Banka Botërore përgëzoi planin për rritje të përshpejtuar ekonomike

Вести|

20 tetor 2021, Shkup – Plani për rritjen e përshpejtuar ekonomike i cili synon rritje më të madhe... Read More → Besimi në takimet e vjeshtës të FMN-BB: Banka Botërore përgëzoi planin për rritje të përshpejtuar ekonomike

Kovaçevski: Deri në fund të vitit 2022, Ministria e Financave do të zbatojë reformë në kontabilitetin e buxhetit, nga parimi me para të gatshme kalojmë në parimin e kontabilitetit akrual

Вести|

19 tetor 2021, Shkup – Institucionet e fuqishme, efektive dhe llogaridhënëse në sektorin publik... Read More → Kovaçevski: Deri në fund të vitit 2022, Ministria e Financave do të zbatojë reformë në kontabilitetin e buxhetit, nga parimi me para të gatshme kalojmë në parimin e kontabilitetit akrual

Besimi në Konstituencën e FMN-së dhe BB-së: Strategjia për zhvillim të kapitalit njerëzor sa i përket mirëqenies dhe rritjes ekonomike

Вести|

15 tetor 2021, Shkup – Duhet të përqendrohemi në zhvillimin e kapitalit njerëzor, jo vetëm në... Read More → Besimi në Konstituencën e FMN-së dhe BB-së: Strategjia për zhvillim të kapitalit njerëzor sa i përket mirëqenies dhe rritjes ekonomike

Ministri Besimi në takim me përfaqësuesit e MIGA – Mundësi për përkrahjen e projekteve për tranzicionin energjetik

Вести|

15 tetor 2021, Shkup – Projektet e planifikuara lidhur me sektorin energjetik në vend, investimet në... Read More → Ministri Besimi në takim me përfaqësuesit e MIGA – Mundësi për përkrahjen e projekteve për tranzicionin energjetik

Besimi – FMN: Projeksione më të larta për rritjen ekonomike këtë vit, konsolidim fiskal në periudhë afatmesme

Вести|

14 tetor 2021, Shkup – Rimëkëmbja e ekonomisë së Maqedonisë është e dukshme, për të cilën... Read More → Besimi – FMN: Projeksione më të larta për rritjen ekonomike këtë vit, konsolidim fiskal në periudhë afatmesme

MF: Republika e Maqedonisë së Veriut pjesë e marrëveshjes historike për reformën tatimore të korporatave, priten më shumë të hyra

Вести|

12 tetor 2021, Shkup – Republika e Maqedonisë së Veriut është pjesë e (136) vendeve, që javën e... Read More → MF: Republika e Maqedonisë së Veriut pjesë e marrëveshjes historike për reformën tatimore të korporatave, priten më shumë të hyra

Kovaçevski: MF përgatit “Programin e ri të reformës në menaxhimin e financave publike 2022-2025”, ku prioritet është avancimi i revizionit të brendshëm

Вести|

12 tetor 2021, Shkup – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut është e përkushtuar në... Read More → Kovaçevski: MF përgatit “Programin e ri të reformës në menaxhimin e financave publike 2022-2025”, ku prioritet është avancimi i revizionit të brendshëm

Besimi në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB-së, fokusi i reformave kryesore orientohet drejt konsolidimit fiskal dhe përshpejtimit të rritjes

Вести|

10 tetor 2021, Shkup – Ministri i Financave, Fatmir Besimi, do të jetë pjesmarrës në Takimet vjetore... Read More → Besimi në Takimet vjetore të FMN-së dhe BB-së, fokusi i reformave kryesore orientohet drejt konsolidimit fiskal dhe përshpejtimit të rritjes

Ministri Besimi filloi aktivitetet në kuadër të Takimeve vjetore të FMN-së dhe BB-së

Вести|

7 tetor 2021 Shkup – Ministri i Financave Fatmir Besimi filloi aktivitetet në kuadër të Takimeve... Read More → Ministri Besimi filloi aktivitetet në kuadër të Takimeve vjetore të FMN-së dhe BB-së

Close Search Window