Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог - буџетот за 2021

Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог – буџетот за 2021

Вести|

9 ноември 2020, Скопје – „Наредната година очекуваме да... Read More → Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог – буџетот за 2021

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТИ И ЧЕТВРТИОТ ПАКЕТ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ

Вести|

7 ноември 2020 година, Скопје – Директорката на Управата за... Read More → ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТИ И ЧЕТВРТИОТ ПАКЕТ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ

Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

Вести|

5 ноември 2020 година, Скопје – Извлечени се 15-те добитници... Read More → Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Вести|

На 3 ноември 2020 година, Министерството за финансии го објави... Read More → ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Вести|

4 ноември 2020, Скопје – Усвоен е ребалансот на Буџетот... Read More → Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Вести|

3 ноември 2020, Скопје – Финансискиот систем успешно... Read More → Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Вести|

31 октомври 2020, Скопје – Учениците од земјата сѐ повеќе се... Read More → Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Вести|

30 октомври 2020, Скопје – Со раст на штедењето во услови... Read More → Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Вести|

29 октомври 2020, Скопје – Мерката за финансиска поддршка на... Read More → Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Бесими: Подобрување на системот за управување со финансиите, еден од приоритетите во рамки на соработката со СБ

Бесими: Подобрување на системот за управување со финансиите, еден од приоритетите во рамки на соработката со СБ

Вести|

25 октомври 2020, Скопје – „Проектот за... Read More → Бесими: Подобрување на системот за управување со финансиите, еден од приоритетите во рамки на соработката со СБ

Close Search Window