Дискусија за Предлог-буџетот за 2021: Здравство, економско заздравување и забрзан економски раст на среден и долг рок

Дискусија за Предлог-буџетот за 2021: Здравство, економско заздравување и забрзан економски раст на среден и долг рок

Вести|

10 ноември 2020, Скопје – „Поддршка на здравството и... Read More → Дискусија за Предлог-буџетот за 2021: Здравство, економско заздравување и забрзан економски раст на среден и долг рок

Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог - буџетот за 2021

Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог – буџетот за 2021

Вести|

9 ноември 2020, Скопје – „Наредната година очекуваме да... Read More → Консултација со стопанските комори за подготовка на Предлог – буџетот за 2021

Бесими: Изготвени закони и дизајнирани 22 мерки од Четвртиот пакет што се во надлежност на Министерството за финансии

Бесими: Изготвени закони и дизајнирани 22 мерки од Четвртиот пакет што се во надлежност на Министерството за финансии

Вести|

7 ноември 2020, Скопје – Законските измени за 22 мерки од... Read More → Бесими: Изготвени закони и дизајнирани 22 мерки од Четвртиот пакет што се во надлежност на Министерството за финансии

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТИ И ЧЕТВРТИОТ ПАКЕТ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ

Вести|

7 ноември 2020 година, Скопје – Директорката на Управата за... Read More → ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ И ДИРЕКТОРКАТА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ПОСВЕТЕНА НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТИ И ЧЕТВРТИОТ ПАКЕТ АНТИКРИЗНИ МЕРКИ

Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

Вести|

5 ноември 2020 година, Скопје – Извлечени се 15-те добитници... Read More → Извлечени 15-те добитници на месечните награди преку MojДДВ #МојаНаграда

ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Вести|

На 3 ноември 2020 година, Министерството за финансии го објави... Read More → ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Вести|

4 ноември 2020, Скопје – Усвоен е ребалансот на Буџетот... Read More → Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Вести|

3 ноември 2020, Скопје – Финансискиот систем успешно... Read More → Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Вести|

2 ноември 2020, Скопје – Заменик-министерот за финансии... Read More → Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Вести|

1 ноември 2020, Скопје – Предлог-законот за изменување и... Read More → Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Close Search Window