Бесими за МИА: Важно е Буџетот да биде донесен во законски предвидениот рок

Вести, Интервјуа|

13 ноември 2021, Скопје – Од понеделник во Собранието треба да... Read More → Бесими за МИА: Важно е Буџетот да биде донесен во законски предвидениот рок

Бесими за МИА: Иновативни решенија за фискална консолидација и финансирање економско заздравување и раст

Вести, Интервјуа|

10 април 2021, Скопје – Одговор на новата ситуација... Read More → Бесими за МИА: Иновативни решенија за фискална консолидација и финансирање економско заздравување и раст

Бесими: Подобри услуги за граѓаните, поголема отчетност и повеќе финансии за развој на општините со унапредувањето на фискалната децентрализација

Вести, Интервјуа|

25 март 2021, Скопје – Подобри услуги за граѓаните, но и... Read More → Бесими: Подобри услуги за граѓаните, поголема отчетност и повеќе финансии за развој на општините со унапредувањето на фискалната децентрализација

Close Search Window