„МојДДВ, #МојаНаграда“ - Извлечен добитникот на главната награда

„МојДДВ, #МојаНаграда“ – Извлечен добитникот на главната награда

Вести|

23 декември 2020, Скопје Зоран Фурнаџиски од Берово е... Read More → „МојДДВ, #МојаНаграда“ – Извлечен добитникот на главната награда

Бесими: Антикризните мерки го ублажија падот на економијата кој ќе беше над 7%

Бесими: Антикризните мерки го ублажија падот на економијата кој ќе беше над 7%

Вести|

22 декември 2020, Скопје – Антикризните мерки го... Read More → Бесими: Антикризните мерки го ублажија падот на економијата кој ќе беше над 7%

Собранието го усвои Буџетот за 2021 - првиот среднорочен буџет

Собранието го усвои Буџетот за 2021 – првиот среднорочен буџет

Вести|

20 декември 2020, Скопје – Собранието го усвои Буџетот за 2021... Read More → Собранието го усвои Буџетот за 2021 – првиот среднорочен буџет

Бесими на 4-та меѓународна конференција на Универзитетот „Мајка Тереза“: Со Стратегијата „SmartER Growth“ до удвојувањето на еко

Бесими на 4-та меѓународна конференција на Универзитетот „Мајка Тереза“: Со Стратегијата „SmartER Growth“ до удвојувањето на економскиот раст

Вести|

18 декември 2020, Скопје – „Нашата главна цел е, на... Read More → Бесими на 4-та меѓународна конференција на Универзитетот „Мајка Тереза“: Со Стратегијата „SmartER Growth“ до удвојувањето на економскиот раст

Бесими: Се работи на голема реформа на пазарот на капитал

Бесими: Се работи на голема реформа на пазарот на капитал

Вести|

17 декември 2020, Скопје –  „Министерството за... Read More → Бесими: Се работи на голема реформа на пазарот на капитал

Бесими - Бомгартнер: Интензивирање на соработката со Франција

Бесими – Бомгартнер: Интензивирање на соработката со Франција

Вести|

17 декември 2020, Скопје – Министерот за финансии,... Read More → Бесими – Бомгартнер: Интензивирање на соработката со Франција

Награда за медицинските лица, средства за вакцини и државната гарантна шема обезбедени со прераспределба во Буџетот

Награда за медицинските лица, средства за вакцини и државната гарантна шема обезбедени со прераспределба во Буџетот

Вести|

16 декември 2020, Скопје – Средства за еднократен... Read More → Награда за медицинските лица, средства за вакцини и државната гарантна шема обезбедени со прераспределба во Буџетот

Јавна расправа за Стратегијата за даночна реформа 2021-2025: повисоки приходи, поголема праведност, дигитализација и зелено дано

Јавна расправа за Стратегијата за даночна реформа 2021-2025: повисоки приходи, поголема праведност, дигитализација и зелено даночење

Вести|

16 декември 2020, Скопје – Да се обезбеди поголема... Read More → Јавна расправа за Стратегијата за даночна реформа 2021-2025: повисоки приходи, поголема праведност, дигитализација и зелено даночење

Бесими: Нов Закон за внатрешна финансиска контрола за зголемување на отчетноста на институциите

Бесими: Нов Закон за внатрешна финансиска контрола за зголемување на отчетноста на институциите

Вести|

15 декември 2020, Скопје – Нов систем на раководна... Read More → Бесими: Нов Закон за внатрешна финансиска контрола за зголемување на отчетноста на институциите

Erste Investors’ Breakfast – Осма онлајн конференција во организација на Ерсте банка и Шпаркасе банка Македонија

Вести|

???????9 декември 2020, Скопје – Осма година по ред, во... Read More → Erste Investors’ Breakfast – Осма онлајн конференција во организација на Ерсте банка и Шпаркасе банка Македонија

Close Search Window