ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Вести|

На 3 ноември 2020 година, Министерството за финансии го објави... Read More → ЗАКОН ЗА СИСТЕМОТ НА ВНАТРЕШНА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Вести|

4 ноември 2020, Скопје – Усвоен е ребалансот на Буџетот... Read More → Усвоен ребалансот, обезбедени средства за поддршка на здравството и за реализација на четвртиот пакет-мерки

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Вести|

3 ноември 2020, Скопје – Финансискиот систем успешно... Read More → Финансискиот систем успешно одговори на првичниот удар од ковид-кризата и е подготвен да се справи со натамошни предизвици

Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Вести|

2 ноември 2020, Скопје – Заменик-министерот за финансии... Read More → Заменик-министерот Ковачевски на јавна дискусија со невладиниот сектор за новиот Закон за буџети

Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Вести|

1 ноември 2020, Скопје – Предлог-законот за изменување и... Read More → Законот за државна гарантна шема поставен за јавна дискусија на ЕНЕР

Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Вести|

31 октомври 2020, Скопје – Учениците од земјата сѐ повеќе се... Read More → Објавени резултатите од традиционалниот конкурс за ученици по повод Светскиот ден на штедењето

Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Вести|

30 октомври 2020, Скопје – Со раст на штедењето во услови... Read More → Бесими: Раст на штедењето во услови на пандемија

Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Вести|

29 октомври 2020, Скопје – Мерката за финансиска поддршка на... Read More → Бесими: Обезбедивме средства за финансиска поддршка од по 6.000 денари и за децата без родители

Проспект – Аукција на 5 – годишни државни обврзници

Вести|

... Read More → Проспект – Аукција на 5 – годишни државни обврзници

Проспект – Аукција на 2 – годишни државни обврзници

Вести|

... Read More → Проспект – Аукција на 2 – годишни државни обврзници

Close Search Window