Бесими – Квалитетот пресуден за вработување, но ќе промовираме и различности

Вести, Интервјуа|

27 септември 2020, Скопје – Квалитетот во економијата ќе биде... Read More → Бесими – Квалитетот пресуден за вработување, но ќе промовираме и различности

ММФ: Економскиот ќе забрза, сузбивањето на сивата економија ќе ја подобри бизнис-климата

Вести|

18 ноември 2019, Скопје – Eкономијата влезе во период на... Read More → ММФ: Економскиот ќе забрза, сузбивањето на сивата економија ќе ја подобри бизнис-климата

МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ,#МојаНаграда

Вести|

18 ноември 2019, Скопје – Министерството за финансии и... Read More → МФ и ФИТР организираат ФинХакатон за МојДДВ,#МојаНаграда

Мој данок, моја заштеда

Вести|

Апликацијата МојДДВ е достапна за симнување преку следниот... Read More → Мој данок, моја заштеда

ministerstvo-za-finansii-420x240

Министерството за финансии повторно ја намали каматната стапка на државните хартии од вредност

Uncategorized @mk, Вести|

17 јануари 2017, Скопје – Министерството за финансии на... Read More → Министерството за финансии повторно ја намали каматната стапка на државните хартии од вредност

minoski-1

Миноски: Законската постапка за издавање на еврообврзницата е целосно испочитувана

Uncategorized @mk, Вести|

Законската постапка за издавање на еврообврзницата е... Read More → Миноски: Законската постапка за издавање на еврообврзницата е целосно испочитувана

За 6,6 проценти зголемени приходите на Царината во 2015 во однос на 2014

Uncategorized @mk, Вести|

Скопје, 14 април 2016 (МИА) –  Царинската управа на... Read More → За 6,6 проценти зголемени приходите на Царината во 2015 во однос на 2014

Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

Uncategorized @mk, Вести|

   ... Read More → Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

“Колку да се знае”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → “Колку да се знае”

Кампања за фискализација “Фискална сметка”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Кампања за фискализација “Фискална сметка”

Close Search Window