За 6,6 проценти зголемени приходите на Царината во 2015 во однос на 2014

Uncategorized @mk, Вести|

Скопје, 14 април 2016 (МИА) –  Царинската управа на... Read More → За 6,6 проценти зголемени приходите на Царината во 2015 во однос на 2014

Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

Uncategorized @mk, Вести|

   ... Read More → Македонија трет топ реформатор во светот според Извештајот на Светска банка за водење бизнис

“Колку да се знае”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → “Колку да се знае”

Кампања за фискализација “Фискална сметка”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Кампања за фискализација “Фискална сметка”

Концепт на рамен данок “ФУДБАЛ”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Концепт на рамен данок “ФУДБАЛ”

Кампања за безготовинско плаќање “Добра фризура”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Кампања за безготовинско плаќање “Добра фризура”

Кампања за безготовинско плаќање “Бакалница”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Кампања за безготовинско плаќање “Бакалница”

Кампања за безготовинско плаќање “За светот што се менува”

Uncategorized @mk, Вести|

 ... Read More → Кампања за безготовинско плаќање “За светот што се менува”

ИНФОРМАЦИЈА (за испитот за осигурителен брокер по спроведената обука од 2 до 13 февруари)

Uncategorized @mk, Вести|

Во врска со обуката за вршење осигурително брокерски... Read More → ИНФОРМАЦИЈА (за испитот за осигурителен брокер по спроведената обука од 2 до 13 февруари)