Измена и дополнување на Законот за данокот на додадена вредност

Понатамошно усогласување со Директива на ЕУ во делот на утврдување на место на вршење на промет на услуги, воведување на терминот даночен застапник, овозможување на доброволна регистрација низ текот на целата година, анализа за зголемување на прагот за задолжителна регистрација за ДДВ и останати измени и дополнувања согласно ЕУ Директивата.

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Ное 01 - 30 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *