Измена и дополнување на Правилникот за спроведување на Законот за ДДВ

Прецизирање на одредбите кои се однесуваат на фактура издадена од страна на купувач

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Мај 01 - 31 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *