Измена на Уредбата за начинот на пресметка на данокот на моторни возила и на износите потребни за пресметка на данокот на моторни возила

Унапредување и подобрување на одредбите поврзани со начинот на данокот на моторни возила и на износите потребни за пресметка на данокот на моторни возила

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Јун 01 2021 - Авг 31 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *