Измени и дополнувања во Законот за данокот за данокот на додадена вредност со цел воведување на концептот фактура во електронски формат

Отпочнување со тест период за концептот на издавање, достава и прием на фактурата во електронски формат и законски измени во Законот за данокот на додадена вредност на одредбите кои се однесуваат на фактура во електронски формат

Date

Дек 01 - 31 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *