Измени на Законот за акцизите

Понатамошно усогласување со измени на европско законодавство во делот на акцизите и подобрување на одредбите на Законот за акцизите со цел негова поефикасна примена

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Ное 01 - 30 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *