Измени на Законот за данокот на добивка

Зголемување на износот на регрес за годишен одмор кој што ќе се третира како признат расход за даночни цели, анализа за доуредување на начинот на пренос на загубите на терет добивките во иднина, поедноставување на одредени процедури при отпис на материјалните и нематеријални средства, воведување на задолжителен рок на даночниот орган за достава на одредени даночно управни акти.

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Јун 01 - 30 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *