Измени на Законот за данокот на личен доход

Ослободување од плаќање на аконтации на самостојните вршители на дејност (март, април, мај) и намалување на аконтацијата на данок на личен доход за паушалистите-занаетчии за 50 %

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Мар 01 - 31 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *