Нов закон за даночна постапка

Унапредување и подобрување на одредбите кои се однесуваат на општите дефиниции во даночната постапка, олесен начин на плаќање на даночни долгови, воведување на единствен даночен информационен систем, воведување на единствен даночен регистар, воведување на одредби кои се однесуваат на дигитализација на даночните постаки како и допрецизирање на доуредување на останати даночни постапки.

Date

Сеп 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *