Нов Царински закон

Со новиот царински закон ќе се изврши усогласување со ЕУ регулативи и ќе се изврши понатамошно модернизирање на царинското работење во насока на побрз проток на стоки и услуги

Date

Дек 01 - 31 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *