Објава за даночно намалување за данокот на личен доход за 2024 година

Објава на износот на даночното намалување кое се користи при исплата на доход од работа по основ на плата, надоместоци на плата и пензија.

Date

Дек 01 - 31 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *