Одлука за усогласување и менување на Царинската тарифа за 2024

Со одлуката ќе се изврши усогласување со ЕУ рлатива во делот на распоредувањето на стоките во тарифните броеви

Date

Ное 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *