Одлука за усогласување и менување на Царинската тарифа за 2022 година

Усогласување и менување на Царинската тарифа согласно со измените на Комбинираната номенклатура донесени од страна на Европската комисија, а кои се однесуваат на системот на имиња на стоката, системот на нумеричко означување, единичните мерки, како и забелешките кон соодветните оддели и глави, Владата на Република Северна Македонија

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Ное 01 - 30 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *