Подзаконски акти за примена на данокот на додадена вредност

Усвојување на подзаконски акти со цел поедноставување на примената на терминот даночен застапник како и примената на одредбите кои се однесуваат на местото на промет на услугите согласно Предлог законот за данокот на додадена вредност кој што се наоѓа во Собраниска процедура.

Date

Јун 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *