Подзаконски акти кои се однесуваат на данокот на добивка

Подзаконски акти за допрецизирање и доуредување на даночната основа кај данокот на добивка како и даночната пријава за пресмтување на данокот на добивка.

Date

Сеп 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *