Подзаконски акти кои ќе произлезат од Предлог на Законот за изменување и дополнување на Законот за акцизите кој што е во собраниска процедура

Измени поврзани со одредбите за гаранција за обезбедување на акцизен долг

Оваа вест е достапна и на: Albanian English

Date

Сеп 01 2021 - Дек 31 2021
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *