Подзаконски акти со цел спроведување на измените и дополнувањата на Законот за Управата за јавни приходи

Размена на податоци за даночни цели помеѓу даночниот орган и останати органи.

Date

Јун 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *