Подзаконски акт за данокот на личен доход

Правилник за начинот на примена на даночно изземање или намалување согласно меѓународните договори за одбегнување на двојното оданочување на доходот кој го остварува физичкото лице нерезидент како и формата и содржината на обрасците.

Date

Мар 01 - 31 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *