Подзаконски акт на Законот за даноците на имот

Допрецизирање на даночната основа како и начинот на поднесување на даночна пријава

Date

Сеп 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *