Предлог закон за административна соработка за даночни цели

Со законот би се уредувала административната соработка во областа на оданочувањето помеѓу Република Северна Македонија и други држави како и автоматската размена на информации за извештаи по земји помеѓу Република Северна Македонија и други држави

Date

Дек 01 - 31 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *