Предлог измена на закон за изменување и дополнување на Законот за даноците на имот

Допрецизирање на одредбите кои се однесуваат на начинот на утврдување на даночната стапка на данокот на имот, олеснување на одредени постапки кои се однесуваат на утврдување на данокот на имот и воведување на одредби со цел дгитализација на постапките поврзани со данокот на имот.

Date

Јун 01 - 30 2023
Expired!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *