Предлог на Закон за измени и дополнувања на Законот за даноците на имот

Предлог на Закон за измени и дополнувања на Законот за даноците на имот

Date

Дек 01 - 31 2024

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *