Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки

Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки;

Date

Сеп 01 - 30 2024

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *